Sushi haderslev. Oyisi Running Sushi & Wok Haderslev, sydhavnsvej 1B, Haderslev (2019) 2020-01-09

Oyisi Running Sushi & Wok Haderslev, sydhavnsvej 1B, Haderslev (2019)

Sushi haderslev

Kontakter venligst os snarest mulig! Vi har forvejen investeret nogle penge i vores forretning, og nu bliver de i ejendommen. Vil du have tilbud tæt på dig hver uge? Vinderen får direkte besked på Facebook. Ved at like og kommentere opslaget! Siden har lejemålet stået tom. Ved at like og kommentere opslaget! Der er pizza restauranter som kan bringe dig meget mere end blot : Du kan få , alle former for god grillmad, lækre frisk-lavede sandwich og selvfølgelig italiensk mad i alle mulige udformninger. Vi serverer en hver af vores kunde med vores udsøgt og enestående håndlavet sushi.

Next

THE 10 BEST Restaurants & Places to Eat in Haderslev 2019

Sushi haderslev

Den i dag afdøde forretningsmand Thomas Nitz drev i nogle år Restaurant Franco. Er du mere sund mad, kan du vælge imellem en masse frisk. Og når du er færdig, kan du jo passende få leveret noget godt mad lige til den dør, som du befinder dig bag. Anders Goltermann og hans hustru, som kommer fra Kina, overtog Sushi Room for syv år siden, og for fire år siden åbnede de også Sushi Room i Kolding Storcenter. Ved at like og kommentere opslaget! Vil du gerne bestille bord, er der også mulighed for det, så undgår du ventetid, når du ankommer. Vi leverer også mad ud af huset. Vinderen får direkte besked på Facebook.

Next

Oyisi Running Sushi Haderslev

Sushi haderslev

Men målet er, at vi kan blive klar til at åbne i løbet af det næste års tid, fortæller Anders Goltermann. Vil du holde dit næste selskab eller fest her, har vi selskabslokaler med plads op til 150 personer. Ved at like og kommentere opslaget! Kings restaurant er en kinesisk og sushi restaurant i Haderslev. Vi vil gerne gøre noget ved det dårlige renommé, som bygningen har, siger Anders Goltermann. Vi leverer også mad ud af huset. Ved at like og kommentere opslaget! Den største kinesiske restaurant i Haderslev med et stort udvalg af kinesiske retter og sushi. Oyisi Running Sushi tilbyder takeaway til afhentning.

Next

Atami Sushi Restaurant

Sushi haderslev

Vælg blot en restaurant på listen, og klik dig videre til deres online menukort, hvor du kan bestille lige den mad du har lyst til, med et par klik. Ved at like og kommentere opslaget!. Men Haderslev er meget mere end dette. I Haderslev kan du også. Blandt andet var der noget uenighed om, hvem der skulle betale for en istandsættelse i køkkenet. Vil du holde dit næste selskab eller fest her, har vi selskabslokaler med plads op til 150 personer.

Next

Oyisi Running Sushi Haderslev

Sushi haderslev

Endnu har indehaverne ikke sat et dato for, hvornår de åbner restaurant i det tidligere Café Glas. Haderslev er mestre i god take away mad, leveret lige til din dør. Oyisi Running Sushi er en Cafe som tilbyder mad, der er inspireret af det Japansk, Kinesisk køkken. Billeder af menuer er vedhæftet på denne opslag. Ved at like og kommentere opslaget! Tag på opdagelse i Haderslev — tag til fodbold på stadion, gå en tur ved dammen eller kig på den smukke natur i dyrehaven.

Next

Take Away Haderslev → Bestil Mad Online Fra Byens Takeaways

Sushi haderslev

Ideen til julegave: Fra d. Sushi Room er i dag baseret på take-away. Du kan her på Hungry. Sidste lejer på adressen var Tanja Shubert med Café Glas, som hun lukkede for to år siden efter længere tids uoverensstemmelse med udlejeren omkring nogle betingelser i huslejekontrakten. Byernes take away by - Haderslev Haderslev er i sandhed en by, som du ikke må gå glip af at besøge. Anders Goltermann glæder sig over, at han og Jinqyi har fået mulighed for at købe ejendommen og dermed også sikre udviklingen af Sushi Room.

Next

Kings restaurant

Sushi haderslev

Menukortet er fyldt med lækre retter, og du kan blandt andet vælge mellem Sushi, Wok. I Haderslev kan du bl. Vinderen får direkte besked på Facebook. Vinderen får direkte besked på Facebook. Vil du holde dit næste selskab eller fest her, har vi selskabslokaler med plads op til 150 personer. Sushi Room har købt ejendommen og har planer om at udvide med en restaurant i den tidligere café-bygning. Maden bliver tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag, og Oyisi Running Sushi stræber til hver en tid efter, at du får en god madoplevelse.

Next

Oyisi Running Sushi & Wok Haderslev, sydhavnsvej 1B, Haderslev (2019)

Sushi haderslev

Prøv vores store buffet eller vælg noget lækkert fra menukortet. Ved at like og kommentere opslaget! Det kan være at du måske kan blive fristet af lækre pitabrød? Det er byen med den hyggelige Haderslev dam, dyrehaven, det årlige Kløften festival og ikke mindst et livligt byliv i centrum. Vinderen får direkte besked på Facebook. Hos Oyisi Running Sushi på adressen Sydhavnsvej 1B Haderslev får du lækker mad serveret med et smil. Der er frit valg mellem alle retter på menukortet, og du kan få Aftensmad, Frokost. Så hvad venter du på? Vinderen får direkte besked på Facebook. Men vigtigst er alt, er Haderslev byen, hvor du kan se de lokale lyseblå fodbold-drenge fra Sønderjyske, tørne ud på Haderslev Fodboldstadion i de øverste ligaer, med intens fight og masser af glæde.

Next